Hotspot

Gyorsuló világunkban az internet a mindennapok fontos részévé vált.  A világhálón intézhetjük ügyeinket, kapcsolatot tarthatunk ismerőseinkkel, családunkkal, és szinte minden információhoz korlátlan mennyiségben hozzájuthatunk. Megbízható, stabil, szélessávú internetelérésre már nem csak otthon, vagy a munkahelyünkön lehet szükség, hanem akár menet közben, utazásaink során, szállodákban, hotelekben.
Napjainkban elengedhetetlen, hogy alapvető szolgáltatásként kínáljuk ezeket a lehetőségeket, mivel a megnövekedett információ igény miatt tudatosan keresik, és emiatt előnyben részesítik azokat az intézményeket, ahol mindennapos tevékenységeiket elvégezhetik ilyen formában.wifi-hotspot
Ezekre kínál megoldást egyedi hotspot rendszerünk, amellyel a lefedettségi területeken belül egy laptoppal vagy okos készülékkel bárki azonnal hozzáférhet a világháló nyújtotta lehetőségekhez.
Cégünk elsősorban önkormányzatok, intézmények részére kínál egy olyan vezeték nélküli infrastruktúrából álló rendszert, amely a fenti előnyök mellett célzott információkat, reklámokat, üzeneteket juttathatnak el a felhasználókhoz. Ugyanezen rendszer alkalmas lehet éttermekben, kávézókban, repülőtereken, vasúti pályaudvarokon, könyvesboltokban, könyvtárakban, iskolákban, egyetemeken és egyéb publikus helyeken.
Ajánlatkérésével forduljon hozzánk bizalommal!

Referenciáink