Kamerarendszerek

Kattintson a nagyításhoz
Kattintson a nagyításhoz

Manapság egyre jobban terjedő megfigyelő rendszerek előnye az élő erős őrzéssel szemben, hogy az egyszeri beruházási költsége pár havi őrzés díjából finanszírozható, fenntartása töredéke annak. Amennyiben szükséges minimális kezelőszemélyzet alkalmazásával tökéletesíthető védelmünk még egy nagyobb telephely esetén is. Kisebb, családi házas környezetben is igen jól alkalmazható rendszereink távoli hozzáféréssel internetre kapcsolva lehetővé teszik, hogy akár a nyaralás, utazás alatt okostelefonunkkal, tabletünkkel, laptopunkkal folyamatosan nyomon követhessük otthonunk biztonságát.

Fontos szempont például térfigyelő rendszereknél is, hogy a nappali kép mellett éjszaka is megfelelő képminőséget biztosítson a rendszer. Ehhez szükség esetén plusz infra-fényvető kiegészítőket telepítünk, amellyel javítani lehet az éjszakai látási viszonyokat a megfigyelőrendszer számára.

Kattintson a nagyításhoz

Cégünk nem elkötelezett egyik gyártó termékei mellett sem. Folyamatosan követjük és figyeljük a piacon megjelenő újításokat, hogy vevőink igényeit megfelelően kielégítsük.

Kérjen árajánlatot! Állunk rendelkezésére!